Ciutat

Més de 400 arbres seran tractats contra l’insecte tigre del plàtan

L'avinguda Matadepera, un dels llocs on es portarà a terme el tractament fitonasanitari / GOOGLE MAPS

Aquest diumenge a la nit es portarà a terme un tractament fitosanitari contra el tigre del plàtan, un insecte present als arbres. Es tracta d’una acció periòdica dels arbres del tipus Platanus i que té un objectiu únicament preventiu.

Els treballs de sanejament es produiran, concretament, a l’avinguda Matadepera, l’avinguda Francesc Trabal, el carrer Calassanç i Duran, l’avinguda Paraires i, finalment, a la carretera de Barcelona. En total, més de 452 arbres seran tractats.

Per tal de minimitzar les molèsties dels veïns, el sanejament es farà durant la nit del diumenge. Es recomana als veïns de les zones afectades que mantinguin les finestres tancades i que no deixin roba estesa o animals domèstics a balcons o terrasses.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top