Ciutat

Troben un cadell mort a la Zona Hermètica

El lloc on es va trobar el cadell / GOOGLE MAPS

La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra van trobar enterrat el cos sense vida d’un cadell de gos dissabte al matí. Els fets van passar cap a les 8.45 h al carrer de Costa i Déu. Uns testimonis van informar que dues persones no identificades havien enterrat un objecte amb una manta.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar una unitat de la policia local i una altra dels Mossos. Quan els agents van desenterrar el suposat objecte es van endur la sorpresa que era el cos d’un cadell de 6 mesos i de raça American Staffordshire Terrier.

Per ara, tot sembla indicar que l’animal va morir després d’un traumatisme. No s’ha pogut identificar ni localitzar el seu propietari/a, ja que no disposava del xip identificatiu corresponent.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top