Publicitat
Ciutat

Zoom: Comença el futbol

La lliga va arrencar diumenge a l’estadi de la Creu Alta. Els aficionats del CE Sabadell van assistir al partit contra el CD Castelló plens d’il·lusió. El final va ser decebedor.

Publicitat

Hi havia ganes de tornar a la Nova Creu Alta. Posar-se la samarreta arlequinada i pintar-se la cara amb els colors del CE Sabadell. A l’inici del partit, l’equip retia un homenatge a Antonio Romero, lesionat a la pretemporada. Però ja a la primera part, el CD Castelló va demostrar la seva superioritat amb dos gols i les cares de decepció dels arlequinats eren més que visibles. Antonio Hidalgo i Juvenal van buscar solucions però no les van trobar. L’únic moment positiu del partit va ser el reconeixement per part del club i de l’afició que va rebre a la mitja part en forma de pastís el nostre company de Ràdio Sabadell Sergi Garcés, que va complir les 700 retransmissions. Moltes felicitats!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top