Ciutat

Zoom: Comença el futbol

La lliga va arrencar diumenge a l’estadi de la Creu Alta. Els aficionats del CE Sabadell van assistir al partit contra el CD Castelló plens d’il·lusió. El final va ser decebedor.

Hi havia ganes de tornar a la Nova Creu Alta. Posar-se la samarreta arlequinada i pintar-se la cara amb els colors del CE Sabadell. A l’inici del partit, l’equip retia un homenatge a Antonio Romero, lesionat a la pretemporada. Però ja a la primera part, el CD Castelló va demostrar la seva superioritat amb dos gols i les cares de decepció dels arlequinats eren més que visibles. Antonio Hidalgo i Juvenal van buscar solucions però no les van trobar. L’únic moment positiu del partit va ser el reconeixement per part del club i de l’afició que va rebre a la mitja part en forma de pastís el nostre company de Ràdio Sabadell Sergi Garcés, que va complir les 700 retransmissions. Moltes felicitats!

Comentaris
To Top