ESPORTS

El vestidor arlequinat només pensa a reaccionar a Bunyol

El jove Aarón Rey podria ser una de les novetats a l'onze / Ll. Franco

Amb ganes de refer-se i canviar la imatge. Aquest és el doble repte del vestidor arlequinat aquest pròxim diumenge (19 h) al camp de Bunyol davant el filial de la UD Llevant després del decebedor inici de lliga a la Creu Alta contra el Castelló. El central Gregor Sierra admet que “vam cometre massa errors no forçats i imprecisions quan arribàvem a tres quarts de camp”, però creu que “s’ha de tenir paciència i tranquil·litat” i aposta per “treballar intensament per corregir aquestes situacions”.

El central murcià es va mostrar contundent a l’hora de defensar l’actual sistema de joc de tres centrals. “Un mal resultat penso que no és motiu suficient per canviar la idea de joc. Hem estat treballant durant la pretemporada amb aquest sistema i ens sentim còmodes. Ha donat bons resultats i s’adapta molt bé al perfil dels jugadors que tenim. Cal corregir uns detalls per poder sotmetre al rival”, va assegurar.

Antonio Hidalgo i els seus homes ja només pensen en la pròxima cita a Bunyol i la primera sessió de la setmana ha estat dura, treballant en aspectes que van fallar enfront del Castelló. El tècnic, que podrà comptar amb Jesús Olmo, recuperat del cop rebut diumenge passat, es podria plantejar alguns canvis en l’onze per aconseguir més equilibri. Homes com Aleix Coch i Aarón Rey podrien tenen possibilitats mentre Boris Garrós també apunta a novetat en la llista.

D’altra banda, el director esportiu, José Manzanera, encara no dona per tancat el capítol d’incorporacions. De fet, està treballant en l’opció d’un sub-23 de “molta qualitat”, però la competència és gran i no serà una operació senzilla. En tot cas, hi ha temps fins dilluns a les 6 de la tarda quan acaba el termini del mercat d’estiu. Afegir que el següent duel a la Creu Alta, davant el València Mestalla, mantindrà l’horari de les 19 h, el diumenge 8 de setembre en plena Festa Major de la ciutat.

Comentaris
To Top