ESPORTS

El Sabadell necessita reaccionar a Bunyol i perd Boris Garrós per 3 setmanes

Jesús Olmo no s'ha pogut recuperar i està pendent de més proves / Lluís Franco

Refer-se del cop rebut en l'inici de lliga. Amb aquest objectiu ha enfilat rumb a València l'expedició del Centre d'Esports aquest dissabte, sense els lesionats Jesús Olmo -no s'ha recuperat del cop en el taló i està pendent de més proves- i Boris Garrós, afectat per un trencament fibril·lar al recte anterior de la cama esquerra després del reconeixement mèdic d'aquest dissabte. El davanter estarà entre dues i tres setmanes de baixa com a mínim. La nota positiva és el debut a la llista de Manu Lanzarote en detriment del jove David Acedo, mentre que Aleix Coch és l'altra novetat per cobrir la baixa d'Olmo.

El duel de diumenge (19 h) davant l'Atlètic Llevant és la primera oportunitat dels arlequinats per reaccionar i estrenar-se aquesta temporada. De fet, els dos equips van començar amb mal peu i ara busquen els primers punts. Antonio Hidalgo és conscient que cal millorar en molts aspectes. "Hem de tenir més calma i paciéncia en arribar a tres quarts de camp per generar més perill. També hem incidit en la necessitat de millorar tècnicament i recuperar la intensitat dels últims partits de la passada temporada quan no tenim la pilota, per tal de minimitzar el joc del rival". Un Atlètic Llevant que el tècnic arlequinat lloa "perquè té jugadors molt dinàmics i atrevits i sense pilota és un equip molt treballador. Ha canviat molts jugadors, però manté l'entrenador (Luis García Tevenet) i li agrada associar-se i ser protagonista".

El que sembla innegociable és el sistema de joc de 3 centrals que ha imposat Hidalgo des de la seva arribada a la banqueta. "Més enllà dels tres centrals, tenim una idea de joc molt clara i és el que farem diumenge. Durant tot l'any introduirem variants, però si per una derrota ja es dubta, ens pot passar el mateix que la temporada anterior. La sensació és que hi ha dubtes en l'entorn, però si ho canvio tot no estaré fent bé la meva feina. S'ha de donar continuïtat a les coses. Hem de saber el què volem, d'on venim i tenir màxima confiança en els jugadors. Jo la tinc i ells ho saben".

El partit estarà dirigit pel col·legiat del Comitè murcià, Jordi Díaz Escudero, de 34 anys, que ja va dirigir la passada temporada dues vegades el Sabadell sense resultats positius: 0-0 contra l'Atlètic Balears a la Creu Alta i 2-0 al Rico Pérez davant l'Hèrcules. D'altra banda, el conjunt arlequinat fa gairebé 12 anys que no guanya a la Ciutat Esportiva de Bunyol. L'últim triomf va ser la temporada 2007/08 amb dos gols de Toni Mora (1-2).

Romero, operat

D'altra banda, el migcampista arlequinat Antonio Romero ha estat intervingut amb èxit del trencament de creuat del genoll de la cama esquerra pels serveis mèdics del club en la clínica QuirónSalud. A partir d'ara s'iniciarà el període de recuperació que estarà entre 7 i 8 mesos. El club no li ha fet fitxa i també esgota les possibilitats en el mercat d'estiu per intentar incorporar un sub-23. Només seria, però, si el jugador "té un gran nivell". Dilluns acaba el termini a les 6 de la tarda i sortirem de dubtes.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top