Esports

Hidalgo: “Estic molt content, però hem concedit massa ocasions”

Néstor Querol ha estat clau amb la seva centrada en el gol d'Óscar Rubio/ Ll. Franco

Satisfet pel que suposa la victòria, però Antonio Hidalgo és conscient que encara queden moltes coses per corregir. “Són tres punts molt importants perquè suposa tranquil·litat per tothom i és la recompensa al treball fet. De totes maneres, hem comès errades que no es poden produir. Això ens ha fet anar novament a remolc. L’equip ha sabut patir i reaccionar”.

El tècnic arlequinat ha deixat clar que “Ian Mackay ha estat molt bé, però no cada dia podem esperar que pari quatre pilotes importants. Hem concedit massa ocasions”. De la segona part, Hidalgo ha vist “un partit molt tàctic. Ells ens han esperat al darrere i nosaltres ho hem intentat sense crear gaire perill. No ha passat quasi res. Però en els últims minuts hem sigut un equip compacte i hem tingut ofici per forçar el penal. Estic molt content per l’Edgar”.

També ha destacat el debut de Manu Lanzarote i Aleix Coch, “dos homes que poden ser importants”, i ha lamentat, això sí, la lesió del jove Aleix Roig, que ha patit un cop a la zona del maluc. Ara el tècnic ja pensa en el pròxim partit davant un altre filial, el València Mestalla a la Creu Alta. “Volem donar a la nostra gent el que vol i per això caldrà millorar en molts aspectes i ser un equip més fort”.

Lanzarote ha tornat a vestir d’arlequinat 6 anys després. Ha jugat els últims 25 minuts. “Encara no estic al meu millor nivell físic perquè només porto tres setmanes entrenant, però m’he trobat bé. Estic content d’haver debutat. Era important guanyar després de perdre el primer partit. Això és molt llarg i el més important és consolidar una dinàmica positiva”.

El Sabadell remunta a Bunyol i aconsegueix la primera victòria (1-2)

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top