ESPORTS

El Sabadell fitxa el sub-23 Alberto Leira i perd Olmo per una lesió més greu

Alberto Leira amb la samarreta del Teruel la passada temporada/ Cedida

Cara i creu. El Sabadell va esgotar fins a l'últim minut del mercat d'estiu per lligar el fitxatge del migcampista sub-23 Alberto Leira, procedent de l'Ejea on estava cedit per l'Osca. D'altra banda, pot perdre Jesús Olmo per alguns mesos després que les proves realitzades revelessin una lesió de més envergadura: pateix una ruptura parcial de fibres del tendó d'Aquil·les de la cama esquerra, la mateixa zona, però de l'altra cama, que el va deixar molt temps fora de combat en la seva anterior etapa arlequinada. Dependrà si cal passar pel quiròfan o el tractament més conservador és suficient. De totes maneres, és una baixa sensible que s'afegeix a la d'Antonio Romero, de llarga durada.

Finalment, les gestions del director esportiu, José Manzanera, per incorporar una última peça sub-23 han fructificat després d'àrdues negociacions. L'objectiu era el gallec Alberto Leira, un jugador de 22 anys nascut a Fene (A Coruña), que era propietat de l'Osca i va jugar cedit en el Teruel la temporada anterior. En la 16/17 va militar en la Gimnàstica Segoviana i anteriorment en el Fabril i Villalbés.

Aquesta pretemporada va estar tres setmanes entrenant amb la primera plantilla de l'Osca, ara a Segona Divisió A, però finalment van decidir la seva cessió a l'Ejea, després de l'acord de filiació entre els dos clubs signat aquest estiu. Sembla que el sistema de joc de l'Ejea no s'adaptava a les seves característiques de joc i ara ha preferit un canvi d'aires davant la proposta del Centre d'Esports. Amb aquesta incorporació es tanca definitivament la plantilla.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top