ESPORTS

Manzanera: “Procuro que al cos tècnic i jugadors no els falti de res”

José Manzanera durant l'entrevista en el seu despatx /Ll. Franco

Tancat el mercat d’estiu, el director esportiu del Centre d’Esports, José Manzanera, ha concedit una entrevista exclusiva al Diari de Sabadell (edició de paper d’aquest dijous) per fer balanç, analitzar la situació actual de l’equip, castigat per les lesions, i també explica com viu el seu càrrec. Assegura que “el nivell de satisfacció és molt alt perquè ha estat un mercat dur i complicat. Alguns clubs han inflat els preus, però no hem entrat en subhastes de jugadors”.

No l’espanta la responsabilitat d’haver confeccionat la plantilla d’aquesta temporada. “Quan et dediques a això sempre estàs a l‘ull de l’huracà. L’any passat vaig arribar amb quasi tots els fitxatges fets. Ara és diferent. Sé que em miraran amb lupa, però no em sento pressionat perquè tinc la consciència tranquil·la d’haver invertit moltes hores per fer-ho bé”.

Parla de casos concrets, com el de Lanzarote, les raons d’alguns fitxatges perduts i la seva peculiar relació amb el vestidor. “El meu objectiu és que al cos tècnic i plantilla no els falti de res. M’agrada parlar amb el míster, donar-li el meu punt de vista més fred i analitzar coses. I el mateix amb els jugadors. Ara mateix és com si tingués 22 fills. A vegades necessiten una abraçada en un moment anímic baix i procuro ajudar-los en tot el que puc”.

Comentaris
To Top