Esports

Monika Eggens, a prop de l’Astralpool CN Sabadell

L’actual jugadora de l’Olympiakos, en una acció amb la selecció del Canadà / teamcanada

Primera espasa. L’Astralpool Club Natació Sabadell treballa en la incorporació de la canadenca Monika Eggens. Un fitxatge que podria fer-se oficial en les pròximes setmanes si tot va sobre el previst.

La waterpolista de 28 anys seria una de les últimes peces per completar, de nou, una plantilla per aspirar a tot. Provinent de l’Olympiakos grec, rival a la final de la passada Eurolliga celebrada a Can Llong, Eggens nodriria l’equip d’experiència i ocuparia una de les posicions que faltaven al trenca-closques de Palma gràcies, en gran part, als seus 190 centímetres per defensar la boia. En el cas que s’acabi produint aquesta incorporació, la canadenca vindria per disputar les principals competicions: Supercopa Europa, Copa d’Europa, Copa de la Reina i play-off per al títol de lliga.

Paral·lelament, des de la direcció esportiva també es treballa per incorporar una última peça a l’equip. Un fitxatge internacional que s’afegiria als ja coneguts de Laura Barzon, Ekaterina Tankeeva, Silvia Morell i Ruth Ariño.

Publicitat

El primer títol

D’aquí a dues setmanes les jugadores de David Palma disputaran la primera competició oficial de la temporada 19/20 amb la participació en els quarts de final de la Copa Catalunya. Les nedadores, que des d’aquesta setmana han tornat a la feina amb la presència de les dues jugadores internacionals Laura Barzon i Ekaterina Tankeeva, rebran a Can Llong el vencedor del duel entre l’Horta i el Sant Feliu. En joc, el primer títol, l’onzè consecutiu en la màxima competició catalana.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top