Publicitat
Ciutat

Una plaga de paneroles i escarbats s'instal·la a Gràcia

"L'Ajuntament ens va dir que era problema de la higiene del nostre pis, però l'empresa que ens va venir a fumigar ens ho negava: aquests escarbats provenen del clavegueram". Aquest és el testimoni de la Mireia B., una veïna de Gràcia que, com altres, s'ha vist afectada per la plaga d'escarbats i paneroles que pateix el barri.

El conflicte ve de lluny.  Aquesta veïna explica que ja va fer una instància a l'Ajuntament l'any passat, que es va eximir de responsabilitats i va assenyalar el manteniment personal del pis com el focus de la plaga. Tot i això, segons la veïna, les diferents empreses especialitzades en plagues que ha contractat "asseguren que si l'Ajuntament no fa la desinfecció, actuar sobre el pis no donarà cap resultat".

Publicitat

"Ens hem trobat un escarabat de 6 centímetres mentre dormíem",  diu la veïna. Aquest problema, però, no és exclusiu de la Mireia. De fet, des de l'agrupació veïnal de Gràcia han fet pública la denúncia via Twitter i insten l'Ajuntament a actuar.

Segons l'Ajuntament, entre els mesos de juliol i agost s'han fet més de 200 actuacions a la ciutat per evitar aquestes plagues.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top