FESTA MAJOR

BB Sin Sed torna a casa

[Per Pilar Armengol i Aleix Pujadas]

El programa de ràdio Xocolata Express torna a l’Estruch aquest diumenge de Festa Major amb tres noves propostes. En un format de petit festival, per tercer any consecutiu permetrà donar un cop d’ull al panorama musical sabadellenc. Los Watts, BB Sin Sed i Xavi Vidal&Berni Mora Band han estat els grups escollits pel director del programa, Pere Massagué. Irreductible defensor del rock i del pop en l’estat més pur, Massagué convida els oients a trobar temes musicals de qualitat, al marge dels èxits habituals, en el programa que des de fa dècades emet diàriament a Ràdio Sabadell. 

Enric Vila, Xavi Vendrell i Remember, de BB Sin Sed, en un assaig / ÓSCAR ESPINOSA

Els tres grups que podrem veure dissabte són formalment molt diferents entre ells. Aquesta, en part, ha estat la intenció de Massagué, ja que mentre BB Sin Sed consolida el seu retorn als escenaris, Xavi Vidal&Berni Mora Band oferirà un repertori de temes acústics i elèctrics, sense deixar de fer un repàs a la seva llarga trajectòria. El tercer grup, Watts, és un remake de l’original format a la dècada dels seixanta.

Pere Massagué diu que ha volgut mantenir una línia entre el rock i el pop. “Jo continuo treballant la música indie, que no està tan supeditada a les grans discogràfiques”, explica.

Presentació oficial

Els sabadellencs BB Sin Sed veuen el concert de l’Estruch com la presentació oficial del disc La Dirección Que No Tomo, amb el qual han tornat als escenaris el 2019 després de vint anys fora de l’escena musical. Amb Pere Massagué els uneix una relació de fa molts anys. “Sempre ens ha tingut com un dels grups de capçalera del seu programa, no li podíem dir que no i alhora ens va fer un favor perquè ens interessava presentar el disc d’una forma oficial aquí Sabadell”, explica la veu dels BB Sin Sed, Xavi Vendrell. Es preveu un concert de tres quarts d’hora amb temes clàssics de la banda com Sed de sed, Ases de Pic o La lágrima i altres de nous. Tocar a casa els fa gràcia i tenen ganes de retrobar-se amb el públic local. “Segurament hi haurà molta gent, molta emoció, estarà bé”, assegura Vendrell.

“Feia molts anys que no fèiem res i estem molt contents. La sensació és molt divertida i ens ho estem passant molt bé”, afegeix el cantant del grup. El retorn ha estat un any molt intens de recuperar el contacte amb el públic i la premsa per donar-se a conèixer. De moment, “tots els concerts que hem fet han anat molt bé, dalt de l’escenari és on ens trobem més còmodes”. 

El projecte, un hobby per a ells, té continuïtat, i a partir del 14 de setembre tornaran a l’estudi per anar traient cançons durant el 2020. “Volem sorprendre’ns a nosaltres mateixos”, avança Vendrell sobre els nous temes, que tindran el sexe com a tema en comú.

El concert del grup BB Sin Sed a la Festa Major serà aquest diumenge, 8 de setembre, de 19 a 22 h a l’Estruch.

Comentaris
To Top