ESPORTS

El Ciutat de Sabadell centra totes les mirades

Jugadors d'escacs en plena partida / LLUÍS FRANCO

Expectació. Els amants dels escacs viuen aquests dies la seva particular setmana gran. La Societat Coral Colon, entitat centenària del barri de la Creu Alta, està celebrant el festival d’escacs Ciutat de Sabadell. Al llarg dels diversos dies que dura la Festa Major i fins al pròxim 10 de setembre, el centre cívic de Cal Balsach (16 h- 21 h) serà el punt de trobada per a centenars d’escaquistes amb motiu de la celebració d’una nova edició de l’Obert Internacional Ciutat de Sabadell. 

Una cita que, a més de formar part del XVI Circuit Català d’Oberts Internacionals, comptarà amb la presència de jugadors provinents de 24 països, com Cuba, l’Índia, Costa Rica, el Brasil, els Estats Units, Colòmbia o Ucraïna, entre altres. Tanmateix, cal destacar el nivell d’un campionat que compta amb cinc Grans Mestres, dotze Mestres Internacionals i quinze Mestres FIDE. Una prova més que evident del talent dels diferents participants convertint el Ciutat de Sabadell en un torneig de referència mundial.

Des de la Societat Coral Colon es retransmetran les partides més importants a través del web de la FCE per a tots aquells que no puguin acostar-se fins a Cal Balsach.

Paral·lelament a l’Obert Internacional i dins el marc del festival, aquest dissabte se celebrarà el VI Blitz Internacional, un torneig de partides ràpides que tindrà lloc a Cal Balsach a partir de les 10 h. A més, per posar punt final al festival, l’11 de setembre la Societat Coral Colon celebrarà la XVI Diada d’escacs, una jornada de nombroses activitats i de diversos torneigs. 

Des de l’entitat sabadellenca s’espera la presència de prop de mig miler de participants, tot i que no es descarta que pugui anar en augment, “les inscripcions per a jugadors federats en el Blitz i a la Diada encara estan obertes”, asseguren.

Més esport

Divendres: 19è Campionat de tennis al Cercle Sabadellès i 18è Campionat de pàdel al Cercle Sabadellès

Dissabte: 11a edició XII Hores de Futbol Sala a Cal Balsach

Diumenge: Batejos de submarinisme a Can Marcet

Comentaris
To Top