Esports

Les nombroses baixes marquen el debut a Rubí

Marc Martí haurà d’agafar la batuta en el mig del camp / ll. franco

En quadre. El Sabadell Nord iniciarà aquest diumenge (12 h) la segona temporada a Primera Catalana amb la visita a Can Rosés per enfrontar-se al Rubí. Un duel, però, que arriba en un moment força complicat pel que fa a la situació esportiva de l’equip a causa de les nombroses baixes que arrossega el tècnic Quico Díaz. Després d’una pretemporada “molt atípica” tal com la va definir el propi Díaz, marcada per les obres -eternes- al Municipal de Ca n’Oriac i pel degoteig d’absències al llarg del mes passat, Díaz haurà de recórrer al juvenil per acabar de completar la convocatòria: “no vull que això serveixi d’excusa, però no podem negar que hem tingut aquest hàndicap des que ens hi vam posar”, afirmava un Díaz que haurà de fer mans i mànigues per presentar un onze de garanties, sobretot, en la línia defensiva: “ara com ara tenim dos defenses -Luque i Isaac- i en un camp gran com és el de Can Rosés serà una dificultat afegida”, va sentenciar.

David López torna a Ca n’Oriac

Per sort, no tot són males notícies en el Sabadell Nord. Aquest divendres, l’entitat de Ca n’Oriac va fer oficial l’arribada de tres jugadors d’una tacada. Es tracta del davanter Luis Pajares, Alon Firdman i David López. El primer d’ells és un davanter que arriba provinent del Ripollet i que nodrirà a l’equip de sacrifici. Firdman, amb passat arlequinat, aportarà solidesa a la línia defensiva mentre que López  torna a la que va ser casa seva la temporada passada per motius laborals.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top