Esports

Poc premi pel joc exhibit (1-1)

Ivan envoltat de jugadors gironins / Ll. Franco

El Centre d’Esports Sabadell no ha pogut passar de l’empat davant el Girona ‘B‘ en l’estrena dels jugadors de Miki Lladó davant la seva parròquia. Un duel on els arlequinats han ofert una gran imatge, sobretot, a la segona part on han fet mèrits per endur-se els tres punts.

Sota una intensa calor i amb més d’un centenar d’espectadors, uns i altres han saltat al terreny de joc amb les idees molt clares: els arlequinats amb un joc de possessió i els gironins buscant l’esquena de la línia defensiva sabadellenca amb Richmon Dapaah com a home més perillós. Poc abans del minut 10, una falta lateral que, aparentment Palbo resolia sense problemes, s’ha acabat convertint en el primer gol de la tarda després que el refús del porter arlequinat impactés a l’esquena d’Altimira (0-1). Un cop dur que obligava als de Miki Lladó a remar a contracorrent. Tot i aquest daltabaix, de mica en mica els arlequinats han pogut començar a zona de tres quarts després que Ivan, Astals ‘Chino‘ i Xavi poguessin entrar en contacte i trenar les primeres jugades de perill. Mentrestant, el Girona continuava buscant una vegada i una altra els contracops ràpids amb autèntics velocistes com Bilal i Richmon. Novament, en una jugada a pilota parada, el Girona hauria pogut deixar molt encarrilat l’encontre si no arriba a ser per la gran aturada de Pablo a xut d’Arnau Marcos.

A la represa, el Centre d’Esports ha sortit amb una marxa més. La pressió asfixiant ha estat la prova fefaent que els de Miki Lladó no renunciaven a res. Ivan ha tingut l’ocasió més clara fins aleshores després que Gabriel Gausachs li ha servit una assistència que el ’10’ no ha trobat el camí del gol per ben poc. Primer avís. Sense temps perquè els gironins trobessin l’antídot, una genialitat de David Astals ‘Chino‘ ha servit perquè el Sabadell pogués tornar la igualada (1-1). Un gol que ha fet justícia. Tot i gaudir de nombroses ocasions, els arlequinats no han pogut endur-se la victòria.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top