Castellar del Vallès

Un jove en estat greu després de caure a la riba de Can Barba

Plaça de la Miranda / Google

Castellar del Vallès ha tingut un mal començament de festes. Un jove de 34 anys i veí del municipi s'ha recipitat per la riba de Can Barba aquesta matinada. Com a conseqüència de l’accident, l’home es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del Parc Taulí amb pronòstic reservat.

El succés ha tingut lloc a les 5 del matí d’aquest diumenge, just al final del Correlokals de festa major. Segons expliquen des de l’Ajuntament, l’home hauria sortit de la zona perimetral de seguretat a l’alçada de la plaça de la Miranda i hauria caigut.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dotacions dels Bombers Voluntaris i unitats de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra que han rescatat a l’home. Posteriorment, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), l’ha traslladat cap a l’hospital de Sabadell.

Des de l’Ajuntament demanen a la ciutadania “mantenir un comportament prudent i cívic en totes les activitats de festa major”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top