Esports

Unisub Sabadell fa més d’un centenar de batejos en la primera jornada

Un dels batejos celebrats a la piscina de Can Marcet / Lluís Franco

És una de les activitats clàssiques del programa esportiu de la Festa Major, però continua tenint una gran acceptació. La piscina de Can Marcet s’ha convertit en escenari de més d’un centenar de batejos, de diferents edats, en la primera jornada organitzada per la Unió Subaquàtica Sabadell (Unisub). Un balanç força positiu que ha obligat a un important esforç de tot el personal especialitzat de l’entitat sabadellenca, sobretot els monitors subaquàtics. En moments àlgids s’han celebrat 6 batejos al mateix temps, ocupant pràcticament tot l’espai de la història piscina sabadellenca.

El president Xavier Maza valorava de manera satisfactòria aquesta jornada de dissabte que ha comptat amb la presència de la regidora d’Esports, Laura Reyes. S’ha mostrat molt interessada en el procés i les característiques d’aquesta especialitat, i fins i tot no es descarta que sigui una de les protagonistes en la segona jornada de batejos del diumenge, entre les 10 i 13.30 hores. Per Unisub significa també l’inici d’una nova temporada. Els pròxims dies començaran els cursets de submarinisme de diferents nivells.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top