Publicitat
FESTA MAJOR

La gimcana infantil posa a prova les habilitats dels més petits sobre dues rodes

Un nen participant en la gimcana / D.S.

Mentre els majors de set anys participaven en la passejada popular amb bicicletes i patins aquest dilluns al matí, els més petits es posaven a prova amb la gimcana de Festa Major organitzada per la botiga de bicicletes Bicisprint a la ronda de Ponent. Hi ha hagut 70 participants. La coordinadora de l'activitat, l'exciclista professional Sandra Santanyes, explica que "és una espècie de guarderia pensada pels nens mentre els pares fan la bicicletada".

Cada prova tenia el seu monitor que per ajudar els participants a superar-les. Primer hi havia un circuit de conducció, després havien de baixar de la bicicleta per fer una cistella amb una pilota de bàsquet, també passaven amb la bicicleta sobre un balancí i un altre repte era superar una ziga-zaga de cons. La Natàlia Gómez n'ha sortit molt contenta perquè "no he xocat amb res", celebrava. Els pares que volen ser-hi s'ho han de mirar des de la barrera, i això fa que a vegades augmentin els nervis i vulguin entrar. Tot i que també s'ha de dir, afegeix Santanyes, sovint són alguns nens els que no volen entrar-hi.

Amb el casc encara posat, el Pep Esteve comentava que "m'ha agradat molt perquè he fet coses diferents amb un noi que m'ha ajudat". El que li ha agradat més, passar per una fusta, i li ha fet gràcia baixar del seient per encistellar perquè "jugar dalt de la bicicleta és impossible!". Santanyes destaca que són activitats més d'habilitat que d'anar amb la bicicleta en si.

El Roger, pare del Pep, valora molt positivament la gimcana i reclama que es facin activitats com aquesta més sovint. Hi coincideix l'Alex Gómez, que creu que "està molt bé que els nens es comencin a habituar a anar amb bicicleta, però també s'hauria de condicionar una mica més la ciutat". Per la seva part, la Montse Virgili assegura que "és una activitat molt maca pels nens i entretinguda per passar l'estona".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top