Ciutat

Comença la Festa Major de la Plana del Pintor

Des d’aquest divendres i fins diumenge, la Plana del Pintor celebra la seva Festa Major. El torneig de petanca obrirà foc dissabte a les 9 h a les pistes de l’Associació de Veïns. El de futbol començarà a la mateixa hora al camp de la Planada, al carrer Caucas. A les 10 h, al mateix carrer, hi haurà activitats infantils que acabaran amb el canó d’escuma.

El recital de Cante Jondo, una tradició de la festa de la Planada / LLUÍS FRANCO

Cada any el barri ret un homenatge a la gent gran. Enguany, l’acte tindrà lloc la tarda de dissabte, al local de l’Associació de Veïns amb l’acompanyament musical de la Tuna. La tarda de dissabte és tradicional: una sessió de ball flamenc i cançó espanyola, entre les 18 h i les 20.30 h al carrer Caucas. A les 20.30 h hi haurà una discoteca mòbil al Bar del Toro i a la nit, ball amb l’Orquestra Estel.

Diumenge matí, el barri es despertarà amb la xaranga i la Banda de Música pels carrers del barri i tot seguit se celebrarà una carrera de sacs. A les 10 h, a la plaça de l’Associació de Veïns, els nens i nenes podran gaudir del pallasso Perico Nas de Mico.

Una altra tradició de la festa del barri és la Missa Huertana seguida de l’actuació del Centro Regional de Múrcia al carrer Los Andes. Això serà a les 10.30 h. I al parc del Nord es podrà veure una exhibició de ball amb cavalls, a càrrec de José Ruíz, a les 12 h.

A la tarda, hi haurà ballada de sardanes a les 17 h. Les havaneres amb el grup Tela i el castell de focs a les 22 h posaran punt final a la festa.

14-15, la Sardinada

La majoria de barris fan una paella o una botifarrada. A la Planada, es veu que als veïns i veïnes els agraden molt les sardines. Aquesta és una de les trobades que aplega més gent del barri, que segur que se senten atrets per la bona olor que fan mentre es couen.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top