Diners

Rosvi Moix, nova presidenta del Gremi de Fabricants

El Gremi de Fabricants ha escollit aquest divendres la seva nova presidenta, Rosvi Moix, la primera dona que ostenta aquest càrrec. L’organització empresarial ha celebrat avui la seva Assemblea general de socis on s’ha escollit la Junta Directiva pels propers quatre anys. La nova presidenta és una industrial del sector tèxtil, directora de l’empresa Tintes Industriales Moix, SA -TIMSA- fundada el 1965.

Moix, aquest divendres, a l’entrada del Gremi de Fabricants / LLUÍS FRANCO

D’aquesta manera, Moix, que fins ara era vicepresidenta del Gremi, pren el relleu al fins ara president, Blai Costa. La nova direcció està formada per 13 persones amb una mitjana d’edat de 42 anys. “Representen els diferents tipus d’empresa del tèxtil llaner del nostre país. Es tracta d’empreses industrials grans, mitjanes i petites, presents en el mercat nacional i global”, apunta el Gremi en un comunicat. Núria Aymerich continuarà com a Secretària General.

Impulsar el tèxtil local

En les seves primeres paraules com a presidenta, Rosvi Moix ha assegurat que “des del Gremi continuarem aportant visió i opinió dels diferents temes vinculats a les empreses i al territori perquè volem seguir sent una entitat impulsora i vertebradora com ho hem estat fins ara amb Texfor, Consejo Intertextil Español, ISP, Fundació per la Indústria, CIESC, Consell d’Economia Productiva, Fem Vallès o Sabadell Cercle d’entitats”.

Per la seva part, segons Blai Costa “aquesta etapa que ara es tanca ha servit per donar-li un nou impuls a l’entitat fent-la proactiva, amb propostes per la millora social, econòmica i territorial, i amb un compromís ferm amb la cultura, i la creació i transferència de coneixement”.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha enviat a través de Twitter “la més sincera enhorabona” a Rosvi Moix pel seu nomenament.

Publicitat
Comentaris
To Top