Publicitat
EDITORIAL

Vèncer l’hegemonia de Barcelona

Glòria Palomar, directora de Gestió de la Fundació Parc Taulí, té clar que un dels objectius de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí, que involucra quasi 500 professionals i té més de 800 projectes de recerca actius, és consolidar el coneixement que es produeix a l’hospital i lluitar per l’hegemonia en investigació, “per evitar que estigui tot concentrat a Barcelona”. L’Institut és un projecte clau de l’hospital, i fa anys que, tot i no tenir instal·lacions pròpies, ha anat creixent repartit per les diferents àrees del complex hospitalari.

Publicitat

La compra de la nau Bosser com a futura seu és un pas que ha trigat molt a arribar, i no només situarà l’Institut on li toca, sinó que pot actuar de catalitzador per a un desenvolupament més ambiciós d’un dels vectors de creixement clau de la ciutat: el hub de coneixement i innovació de la Gran Via, que concentra la UAB, l’ESDI, la Fira i el Taulí. Sabadell necessita que aquests projectes ambiciosos dels quals fa tant temps que es parla, com el de l’esport i la innovació –també vinculat en part al Taulí, per cert– comencin a ser més tangibles o, si més no, més visibles.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top