ESPORTS

El Sabadell no té sort en el sorteig de la Copa Federació

L'onze del Rico Pérez podria ser el mateix contra La Nucía / P.F.

Al marge del partit de diumenge que ve (18 h) contra La Nucía a la Creu Alta, l’actualitat del Centre d’Esports en les últimes hores passa per dos fronts. Per una banda, el sorteig de la innovadora Copa Federació va deixar molt mal sabor de boca en les oficines del club arlequinat i el cos tècnic. En el grup C on es troba el Sabadell, les boles van determinar un encreuament amb el Jove Español de la Tercera Divisió valenciana. El problema és que es jugarà a terres alacantines -concretament a la localitat de San Vicente del Raspeig- el dijous 3 d’octubre. A més, en cas de superar la ronda, en la següent els homes d’Antonio Hidalgo haurien de tornar a viatjar, a El Collao o Nuevo Castalia, en funció del resultat de l’eliminatòria entre Alcoià i Castelló. Només en una hipotètica tercera ronda el Sabadell jugaria a la Creu Alta. Cal recordar que per accedir a la Copa del Rei és necessari superar tres eliminatòries. Amb el bitllet a la butxaca es jugarien les semifinals de la Copa Federació. Només els quatre semifinalistes es classifiquen pel torneig del KO.

En la prèvia del Sabadell-La Nucía, Hidalgo no va poder evitar un gest de desaprovació cap a les condicions d’aquesta competició. “No té massa sentit fer un desplaçament tan llarg venint de jugar també a fora i amb només dos dies per preparar el següent partit a casa”, va lamentar. El Sabadell jugaria aquesta ronda de Copa Federació després de visitar l’Orihuela i amb l’Olot com a següent visitant a la Creu Alta. “De totes maneres, està marcat així i ho afrontarem amb la màxima professionalitat”. Això sí, ja va deixar caure que jugaran els menys habituals i fins i tot jugadors del filial o juvenil. La norma estableix que sobre el camp hi han d’haver un mínim de 7 futbolistes del primer equip.

Sense Edgar i Boris

La nota esportiva de la prèvia contra La Nucía tampoc és massa positiva. Hidalgo va confessar que no pot comptar amb cap 9. Boris es troba en la recta final de la seva recuperació i no arriba a temps, mentre Edgar, després de l’episodi de vertigen patit la setmana passada, tampoc estarà en condicions. Tot fa pensar que el tècnic repetirà l’onze que va sortir contra l’Hèrcules.

Comentaris
To Top