Esports

El Sabadell supera La Nucía i entra en 'play-off' (1-0)

Un gol d'Óscar Rubio tomba el mur alacantí i el Sabadell és tercer

L'alegria arlequinada entre la decepció visitant /Ll. Franco

Ara, sí. El Sabadell ja sap guanyar a la Creu Alta. Ho ha fet amb un nou gol d'Óscar Rubio en el minut 43 que ha trencat el mur de La Nucía en un partit molt dur Tres punts d'or que situen als arlequinats en zona de play-off i disparen la il·lusió de l'afició.

Antonio Hidalgo ha repetit l'onze del Rico Pérez. Lògic després de l'excel·lent rendiment ofert. Se sabia que seria un partit dur i tancat. El guió ha estat el previst. La Nucía ha muntat una autèntica teranyina defensiva amb dues línies de quatres molt juntes. El seu objectiu era incomodar el joc arlequinat i esperar alguna oportunitat a la contra. El Sabadell, tot i el seu domini, no ha trobat la manera de trencar el sistema alacantí i generar situacions de perill. S'ha trobat amb un camp de mines en el seu camí cap a l'àrea d'Óscar.

Fins al minut 32 no ha pogut trencar el sistema visitant. Ha estat gràcies a una gran passada a l'espai de Xavi Boniquet que ha deixat Néstor Querol en l'u contra u davant Óscar, però el porter ha rebutjat el seu xut i el segon intent s'ha estavellat en la xarxa per fora. Una ocasió immillorable malbaratada, però que ha servit de revulsiu i ha posat la por al cos dels visitants. En el minut 40, una agafada de la samarreta de Pedraza a Néstor ha aixecat la polèmica: semblava una targeta vermella de llibre per impedir una ocasió manifesta de gol. L'àrbitre no ho ha interpretat així i ho ha deixat en groga.

De l'esbroncada de la graderia s'ha passat a l'eufòria amb la millor acció arlequinada de la primera meitat. Un contracop teixit per banda esquerra amb intervenció de Josu, Boniquet i centrada de Néstor al segon pal que ha trobat la rematada a plaer d'Óscar Rubio - molt semblant al gol del Rico Pérez- després que Aarón Rey deixés passar intel·ligentment la pilota. Una jugada perfecta i tercer gol del lleidatà, que ha acabat tocat el partit.

També era el primer gol d'aquesta temporada a la Creu Alta. El Sabadell havia fet el més difícil, foradar el mur alacantí. Ara tocava rematar la feina a la represa. El conjunt d'Hidalgo ha fet un pas enrere i no s'ha trobat còmode amb la pilota. Li ha faltat tranquil·litat per sentenciar en algun contracop. En canvi, La Nucía s'ha vist obligat a canviar de guió i prendre la iniciativa. També li ha costat. De fet, no ha estat capaç de crear cap ocasió clara davant un Mackay que només ha intervingut en un xut fluix de Miñano. L'afició patia més per l'angúnia del resultat ajustat que pel que creava el rival. Els últims minuts s'han viscut amb tensió i un cop acabat el partit s'ha produït una tangana entre jugadors d'ambdós equips.

L'afició ha acomiadat als homes d'Antonio Hidalgo amb una gran ovació pel seu esforç. Ha estat una victòria molt treballada davant un rival que no coneixia la derrota i només havia rebut un gol. Això bé val gaudir de la zona de 'play-off'. Des de la temporada de l'ascens que no s'aconseguia.

Publicitat

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Pajarero, Grego, Josu, Ángel Martínez, Óscar Rubio (Aitor Pascual, m. 80), Adri Cuevas, Néstor, Aarón Rey (Lanzarote, m. 68) i Xavi Boniquet (Acedo, m. 87).

La Nucía: Óscar; Pedraza, Neftalí, Ortiz, Hermosa, Miñano (Sergi, m. 61), Morgado, Fofo (Domi, m. 76), Cabezas, Alomerovic (Main, m. 52), Fran Moreno.

Àrbitre: Alejandro Lucena Perdomo, Comitè Las Palmas. Grogues: Ángel Martínez, Boniquet, Josu; Hermosa, Miñano, Fran Moreno, Neftalí, Ortiz, Cabezas, Pedraza, Alomerovic.

Gol: 1-0, min. 43: Óscar Rubio.

Incidències: 2.508 espectadors a la Creu Alta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top