ESPORTS

Un derbi amb urgències

La plantilla del ‘Tibi’ voldrà donar la primera alegria a l’afició / ll. f.

Guanyar per aixecar el vol. Tibidabo Torre-romeu i Sabadellenca es tornaran a veure les cares cinc anys després en partit oficial aquest diumenge a partir de les 12 h al Municipal de Torre-romeu. Aquest derbi, el primer entre els tres representants sabadellencs al grup 4 de Segona Catalana, arriba en un moment complicat per als dos equips pel que fa als resultats.

D’una banda, el Tibi encara no sap què és guanyar i necessita més que mai començar a sumar de tres en tres, sobretot al Municipal, si no vol perdre pistonada amb la resta de rivals. Els seus veïns, tot i aconseguir la victòria davant el Torelló, tampoc poden tirar coets, i és que una ensopegada dels de Jesús Rueda els tornaria a posar en posicions de fanalet vermell.

Aquest duel es viurà de manera especial per a Moisés Camprubí, que tornarà a Torre-romeu, ara amb els colors de la Sabadellenca.

Mantenir la ratxa a domicili

Qui ha tingut un començament amb uns resultats més positius és el filial arlequinat. Dues victòries davant el Berga a l’Olímpia i La Torreta a domicili, en l’única sortida dels arlequinats, han permès als de Nakor Bueno situar-se a les posicions capdavanteres. Avui, el filial arlequinat es desplaçarà a Sant Joan de Vilatorrada per enfrontar-se al Joanenc (16 h), rival que també ha resolt dos dels tres enfrontaments amb victòria.

Comentaris
To Top