Esports

El Mataró acaba amb l'hegemonia del CN Sabadell a la Supercopa d'Espanya (14-15)

/ MIREIA COMAS

L'Astralpool Club Sabadell ha vist com el Mataró posava punt final al domini total i absolut de l'equip sabadellenc a la Supercopa d'Espanya després de superar a les jugadores de David Palma per 14 a 15 a la tanda de penals.

Les mataronines, amb l'exnedadora Anni Espar, han estat les primeres en avançar-se en el marcador però ràpidament l'Astralpool CN Sabadell ha respost amb contundència: vaselina de Mati Ortiz des de la boia i gran xut exterior de Judit Forca per capgirar el 0 a 1 advers (min.4). Una tònica que s'ha mantingut al llarg del primer període amb alternances al marcador fins que Silvia Morell, una de les cares noves de la plantilla, ha situat el 4 a 3, resultat amb el qual s'ha arribat al final dels primers vuit minuts.

El millor de les sabadellenques, al segon període

A l'inici del segon període s'ha vist la millor cara de les sabadellenques. La defensa nedadora sumada a la gran efectivitat en atac, amb bones jugadores col·lectives, ha permès a l'equip arribar a l'equador del partit amb un còmode avantatge i deixar la final molt encarrilada (8-4). Un miratge.

Publicitat

Sorprenentment, l'equip de David Palma s'ha vist sorprès per les mataronines que, liderades per Espar -MVP de la final- i Gual, han arribat a situar el 9 a 8 a l'electrònic al final del tercer període. Les sensacions no eren bones i el CN Sabadell ho ha acabat pagant amb l'empat a 10 al final de l'encontre. El preludi del que acabaria succeint al final del partit.

A la fatídica tanda de penals, la italiana Laura Barzon, precisament qui havia donat pas a la final de la Copa Catalunya davant el conjunt maresmenc, ha estat qui ha fallat el cinquè i decisiu penal (14-15).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top