Remuntada per agafar aire

Fran Espinosa va tornar a ser decisiu amb dues dianes / MIREIA COMAS

Per fi. El Tibidabo Torre-romeu va estrenar-se a Segona Catalana gràcies al triomf aconseguit davant la Sabadellenca després de capgirar un 1 a 2 en els últims 10 minuts. I això que durant el primer temps els de Torre-romeu les van passar magres. Miguelito, un autèntic corcoll, va avançar a la mitja hora de joc els de Jesús Rueda després d’una gran assistència filtrada de Joel (0-1). Tot seguit, però, els locals van tornar la igualada des dels 11 metres amb una diana d’Espinosa. L’alegria va durar uns escassos cinc minuts, el temps que va necessitar l’11 dels visitants per fer el segon amb una gran vaselina, resultat amb què s’arribaria al descans (1-2).

Els canvis, decisius

Quan encara no s’havia disputat el primer minut de la represa, la Sabadellenca va tenir la sentència en una doble ocasió que ni Joel, primer, ni Cristian, després, van poder superar la sortida de Dani Álvarez. Semblava que els de Jesús Rueda havien sortit millor que els de Jesús Díaz, però a poc a poc el Tibi va anar fent-se amo i senyor del partit. Els canvis de Bruno, Óscar i Miguelito van acabar essent decisius i els de Torre-romeu ho van aprofitar a la perfecció. Vaquero va sacsejar l’equip donant entrada a Manuel Casto i Oriol Gutiérrez i el Tibi ho va notar: jugada a pilota parada servida per Espinosa que Casto va enviar al fons de la xarxa. La Saba estava grogui i el Municipal era una festa (minut 80). El més complicat s’havia aconseguit però no en van tenir prou.

Novament, aparició del jugador franquícia dels blanc-i-vermells per tal que Casto, el més llest de la classe, movent-se entre la defensa i el porter, situés el 3 a 2 en el minut 83. Sense capacitat de reacció, la Sabadellenca no va arribar ni a inquietar la porteria d’Álvarez en els instants finals. Els que sí que ho van fer van ser els locals amb el quart gol, obra d’Espinosa, que feia el segon del seu compte personal i arrodonia una matinal de bon futbol.