ESPORTS

David de la Cruz, nou corredor del UAE-Team Emirates

El ciclista de Sabadell, David de la Cruz ha fet públic aquest dimecres a la tarda que durant les pròximes dues temporades correrà a l’equip UAE-Team Emirates. Després de dues temporades al Team INEOS, on va aconseguir una victòria a la París-Niça i a la contrarellotge individual de la Vuelta a Andalusia, el ciclista de 30 anys formarà part d’un equip que compta amb corredors de la talla de Sergio Henao, guanyador de la París-Niça del 2017 i ex corredor del Team INEOS i del jove Tadej Pogačar, tercer classificat a la darrera edició de La Vuelta a Espanya.

De la Cruz es mostrava “súper il·lusionat i amb moltes ganes de brillar en aquest nou projecte”, segons explicava a través del seu compte de Twitter. El corredor sabadellenc no ha gaudit de bons resultats, afectat per les lesions, en els últims dos anys, i confia a aprofitar aquesta oportunitat per refer-se. El director esportiu de l’UAE-Team Emirates, Joxean Matxin, també hi confia molt. “Té l’experiència adequada per explotar el seu gran talent i ser una peça important en les proves clau de la temporada”, ha explicat.

Comentaris
To Top