Ciutat

La Junta Electoral suspèn la consulta republicana d'aquest diumenge

La Junta Electoral suspen la consulta republicana prevista per aquest diumenge

La portaveu de la Plataforma Consulta 6-O, Paola García, presenta la moció / Victòria Rovira

La Junta Electoral de Zona ha desautoritzat la celebració de la consulta republicana prevista per a aquest diumenge 6 d'octubre, tal com ha avançat avui al matí Ràdio Sabadell.

Des de l'Ajuntament expliquen que l'organització de la consulta havia demanat ajuda logística al consistori, i aquest va consultar a la Junta Electoral si podia donar-la davant la proximitat de les eleccions generals del 10 de novembre, al què aquest organisme ha dit que no.

Consultat pel Diari, el president d'una de les entitats organitzadores de la consulta, Joan Balart, de Sabadell per la República, ha assegurat que no han rebut cap comunicació oficial que la suspengui. Sigui com sigui, però, Balart s'ha mostrat convençut que faran la consulta tant sí com no. "Ni que sigui a peu dret la farem", ha dit.

Es dona la circumstància que el passat 17 de setembre, el ple municipal va aprovar una moció de suport a la consulta, amb els vots a favor de Junts per SabadellERCCrida i Podem, i l’abstenció del PSC.

L’Ajuntament dona suport a la consulta sobre monarquia o república del 6 d’octubre

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top