Publicitat
Esports

El Sabadell perd l'oportunitat d'enlairar-se al lideratge compartit (1-1)

L'Olot s'emporta un punt a les acaballes en un partit marcat pels penals

Óscar Rubio no ha trobat la manera de superar el sistema olotí / Lluís Franco

Oportunitat perduda. El Sabadell no acaba de carburar a la Creu Alta. Ha ensopegat davant un Olot molt seriós i que ha dominat en moltes fases del partit. Els dos gols han arribat de penal. Lanzarote ha avançat el conjunt arlequinat i en el minut 84 ha igualat l'exarlequinat Héctor Simón impedint als d'Antonio Hidalgo enlairar-se fins al lideratge compartit de la taula.

Amb el mateix onze d'Oriola, els primers 10 minuts del Sabadell serien els més prometedors. Els arlequinats tenien la pilota i dominaven a plaer. Això sí, sense generar ocasions. L'Olot ha sortit amb moltes precaucions. El seu pla era contenir d'entrada i guanyar terreny amb el pas dels minuts. Així ha estat. S'ha diluït el conjunt arlequinat, desesperat perquè no trobava espais ni la manera de trencar el sistema olotí. En canvi, els visitants han començat a arribar amb perill. Mackay ha estat providencial en una rematada a boca de canó d'Hèctor Simón, exercint de davanter. Han estat moments crítics.

S'ha demostrat que el Sabadell pateix molt sense pilota. De fet, la seva primera rematada entre pals ha estat el penal transformat per Manuel Lanzarote en el minut 42 després d'una empenta clara d'Arnau Comas a Néstor a l'àrea. El barceloní s'ha estrenat a la Creu Alta amb un llançament impecable a l'escaire esquerre. Abans del descans, però, l'afició arlequinada s'ha endut un altre ensurt majúscul quan Xumetra ha caigut dins de l'àrea en lluita amb Pajarero. L'àrbitra Marta Huerta de Aza no ha vist penal malgrat les protestes visitants.

El resultat era el millor del partit per a un Sabadell força espès i sense idees clares. I a la segona part, s'ha intensificat el domini visitant. Per moments ha estat un setge. Mackay ha tornat a ser decisiu en una aturada davant Kilian en el minut 76. Ha tingut alguna opció de contracop el conjunt arlequinat per sentenciar, però ha estat molt desencertat en la culminació. Boris Garrós ha debutat a la Creu Alta per donar una mica d'aire i també ha entrat Acedo. Raúl Garrido, el tècnic visitant, ha posat tota l'artilleria sobre la gespa i una acció de Kilian ha trobat el peu innocent de Grego per fer un penal clar. Héctor Simón ha enganyat Mackay. El tercer miracle ha estat impossible.

Ja a la desesperada, Edgar ha tornat a jugar després dels seus problemes de vertigen, però les últimes escomeses arlequinades, més amb el cor, han arribat massa tard. Un xut d'Adri Cuevas ha marxat per sobre el travesser. S'ha esvaït la possibilitat d'accedir de nou a la zona de play-off igualats amb altres equips en el lideratge. Segueix faltant pólvora per tancar els partits. De moment, el balanç a casa és negatiu. Massa concessions. Tocarà recuperar a Llagostera.

FITXA TÈCNICA

Publicitat

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Pajarero (Edgar, m. 86), Grego, Josu, Ángel Martínez, Óscar Rubio, Adri Cuevas, Lanzarote (Boris, m. 62), Boniquet (Acedo, m. 82) i Néstor Querol.

Olot: Pol Ballesté; Blázquez, Chavarria, Carles Mas, Alan Baró, Comas, Jordi Masó (Natalio, m. 52), José Antonio Soler (Joel Arimany, m. 77), Héctor Simón, Eloi Amagat, Jordi Xumetra (Kilian, m. 64).

Àrbitra: Marta Huerta de Aza, comitè tinerfeny. Grogues: Ángel Martínez, Adri Cuevas, Boniquet; Comas, Jordi Masó, Héctor Simón, Pep Chavarria.

Gols: 1-0, min. 42: Lanzarote de penal; 1-1, min. 84: Héctor Simón de penal.

Incidències: 2.724 espectadors a la Creu Alta.

Hidalgo: “No ha estat el nostre millor dia”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top