Ciutat

Montse Font, nova presidenta de la Creu Roja de Sabadell

És la nova presidenta de la Creu Roja de Sabadell en substitució de Josep Masip

Font, al centre / CEDIDA

La sabadellenca Montserrat Font ha estat escollida nova presidenta de la Creu Roja de Sabadell. Els darrers vuit anys, Font ha estat vicepresidenta de l’entitat i en fa deu que n’és voluntària. La nova presidenta substituirà en el càrrec Josep Masip, que l’ostentava des de feia onze anys, i seguirà vinculat a l’entitat com a vicepresident provincial.

Des del mes de juny, Masip estava en funcions i quedava pendent decidir el relleu a la presidència, però s’ha allargat més del previst segons fonts de l’entitat consultades per aquest diari. La presidència provincial és qui decideix el nomenament després de parlar amb tots els aspirants.

Font s’ha imposat a una altra candidatura –un home de qui no ha transcendit la identitat–, i ara té davant una presidència de quatre anys, per la qual properament haurà de presentar el pla d’actuació que guiarà el mandat.

Administrativa

Montserrat (Montse) Font i Pérez va néixer el 1954 a Santa Coloma de Gramenet, tot i que ja fa vint anys que viu a Sabadell. És administrativa de professió i actualment treballa a l’empresa privada. Des de la Creu Roja destaquen la seva feina en l’àmbit social, en el qual ha liderat el grup d’aliments de la institució i el de sensellarisme.

A part, Font també és vocal del comitè provincial de l’organització humanitària a la demarcació de Barcelona i vicepresidenta del Rebost Solidari sabadellenc.

Dos sabadellencs aspiren a presidir la Creu Roja local

Comentaris
To Top