ESPORTS

El Sabadell afronta amb la versió B la Copa Federació

Com era previsible, el Sabadell afronta l’estrena de la Copa Federació amb la unitat B. Antonio Hidalgo ha deixat a casa peces importants de l’onze titular per evitar un desgast físic tenint en compte que la pròxima cita a la lliga és dissabte a Llagostera. Entre els expedicionaris que avui han viatjat a terres alacantines per enfrontar-se demà dimecres (12 h) al Jove Español de Sant Vicent del Raspeig hi figuren els jugadors del filial, Marc Asturgó i Marc Ballalta i els juvenils Alejandro Fernández (porter), Marquillas i David Astals. La convocatòria completa, de 16 futbolistes, és la següent: Collet, Alejandro, Aitor Pascual, Óscar Rubio, Pedro Capó, Aleix Coch, Marc Asturgó, Aleix Roig, Alberto Leira, Marc Bellalta, Acedo, Edgar, Lanzarote, Boris, Marquillas i David Astals.

L’únic condicionant obligat en l’alineació és que sempre estiguin sobre la gespa un mínim de 7 jugadors de la primera plantilla. El tècnic donarà l’oportunitat als menys habituals en aquest inici de temporada, cas del porter Adrià Collet, Aitor Pascual, Aleix Coch, Aleix Roig o Acedo. També aprofitarà, com ja va apuntar en la roda de premsa posterior al partit de l’Olot, per donar minuts a Edgar Hernández després d’unes setmanes d’inactivitat pel seu problema de vertigen.

Antonio Hidalgo va deixar clar que “aquesta competició és ara mateix una molèstia. La Federació no pensa en els equips de Segona B. Però també dic que l’afrontarem amb la màxima seriositat per competir i guanyar”. Cal recordar que el Sabadell està obligat a participar i si supera tres eliminatòries, accedirà a la pròxima edició de la Copa del Rei. El guanyador del Jove Español-Sabadell s’enfrontarà la setmana que ve al vencedor de l’Alcoià-Castelló també a El Collao o el Nuevo Castalia. El conjunt arlequinat només jugaria a casa una hipotètica tercera eliminatòria que també donaria el passi a les semifinals de la Copa Federació. En cas d’accedir a la Copa del Rei, en primer ronda el rival seria un Segona A o un Primera no europeu.

Gato: “Un equip de joc directe”

El Jove Español és un equip de Tercera Divisió situat en la zona mitjana de la taula del seu grup després de la seva última derrota al camp del Recambios Colón (1-0). De moment, en el seu estadi encara no coneix la victòria a la lliga: Novelda (2-3), Hèrcules B (0-0) i Olímpic Xàtiva (1-1). Precisament en el primer duel es va enfrontar al Novelda on milita l’exarlequinat Manuel Gato.

L’alacantí no va jugar encara aquell partit de la primera jornada, però segons li expliquen els seus companys el Jove Español “és un equip que practica un futbol molt directe i busca els seus homes d’atac amb centrades laterals. També sap aprofitar bé les segones jugades a l’àrea”. Gato, si no surt cap contratemps, té previst anar a veure el partit, com ja va fer en el recent Orihuela-Sabadell. “Vull saludar als meus excompanys i al míster, que va tenir un gran comportament amb mi i estic convençut que farà una gran temporada”, subratlla.

Olmo al quiròfan

D’altra banda, el malson de Jesús Olmo en el Sabadell continua en aquesta segona etapa. Finalment no ha pogut evitar el quiròfan i el dimecres dia 16 serà intervingut d’una “patologia òssia que afecta i erosiona el tendó d’Aquil·les del seu peu esquerre”. L’operació serà realitzada pel doctor Sergi Sánchez i el doctor Antoni Mora, cap dels serveis mèdics del club. No s’estableix un període de recuperació, tot dependrà del postquirúrgic. Tot apunta a una rehabilitació llarga, superior als dos mesos.

Comentaris
To Top