Esports

"És un orgull tenir esportistes com Óscar Salguero"

Marta Farrés li va lliurar un plat commemoratiu / Ll. Franco

El nedador sabadellenc Óscar Salguero ha rebut el merescut reconeixement institucional per part de l'Ajuntament després d'afegir la medalla de plata en el passat Mundial de Londres en el seu impressionant palmarès. "És tot un referent, pocs esportistes tenen una trajectòria com la seva", ha subratllat l'alcaldessa, Marta Farrés, a l'acte celebrat a la Sala de Plens. Salguero ostenta el triplet: or en els Jocs Paralímpics, Mundial i Europeu. "Això no acaba aquí, em queden encara moltes temporades i espero portar Sabadell al punt més alt possible i poder-ho compartir amb la ciutat", ha dit un Salguero sempre ambiciós.

Publicitat

L'alcaldessa ha destacat que "és un honor tenir a Sabadell un esportista com Óscar Salguero. Es podria dir que és un esportista meteòric i amb una projecció impressionant. Pocs poden guanyar una medalla d'or olímpica amb 18 anys o competir a l'elit i compaginar-ho amb una carrera de la dificultat de Medicina". Marta Farrés també li ha llençat un repte: tornar-se a trobar al Saló de Plens per un nou reconeixement després dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. El responsable de la secció de natació del Club Natació Sabadell, Àlex Amorós, també ha volgut destacar el suport de la família i la seva parella Andrea, presents a l'acte.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top