Esports

El Sabadell cau als penals a la Copa Federació i paga un fort peatge

Lesions d'Aleix Roig i Boris i possible sanció a Edgar

L'onze que ha presentat Antonio Hidalgo amb molta gent jove / J.L. Martínez (Cedida)

Surrealista. Derrota als penals, cansament per una pròrroga i dur peatge entre lesionats (Aleix Roig i Boris) i una possible sanció a Edgar. Aquest és el negatiu balanç de l'efímer pas del Sabadell per la controvertida Copa Federació. Els arlequinats han estat incapaços de superar al Jove Español de Tercera Divisió tot i jugar el temps afegit amb superioritat numèrica (9 contra 10).

En una matinal de força calor, Antonio Hidalgo ha posat sobre la gespa artificial de la Ciutat Esportiva de Sant Vicente del Raspeig un onze totalment experimental, amb només 8 futbolistes del primer equip i la majoria els menys habituals a la lliga: el porter Adrià Collet, Aitor Pascual, Aleix Coch, Aleix Roig, Alberto Leira, Acedo, Edgar i Boris. Aviat, però, el tècnic s'ha vist obligat a fer un canvi: el jove Aleix Roig s'ha ressentit dels seus problemes físics i ha estat substituït en el minut 25 pel juvenil David Astals. Ha estat el primer contratemps. El segon, i segurament més transcendent, ha arribat a l'inici de la segona meitat quan Boris Garrós ha hagut d'abandonar el terreny de joc amb símptomes de patir una lesió muscular. Tot apunta que serà baixa segura a Llagostera i potser s'allargarà unes quantes setmanes més.

La primera meitat ha estat soporífera, sense joc ni ocasions. El conjunt arlequinat ha sortit dominador, amb algunes arribades, però sense fer mal malgrat jugar amb els dos davanters considerats 9 nats: Edgar i Boris Garrós. De fet, l'única opció clara l'ha tingut Boris, però el seu xut ha estat rebutjat per Alberto. La represa ha començat amb la lesió de Boris després d'un xut desviat. El partit ha entrat en una dinàmica més oberta i els locals han arribat amb més perill a l'àrea del jove Adrià Collet, providencial en dues intervencions en la recta final, també ajudat pel pal en una rematada de Cobo. El Sabadell, en canvi, ha perdut presència ofensiva.

El show ha arribat en els últims minuts del duel. El Jove Español s'ha quedat amb 9 homes per les expulsions consecutives de Romero (doble amonestació) i Jorge Serrano (vermella directa). Però un cop ja acabat el partit, Edgar ha mantingut una batussa amb un rival i també ha vist una vermella que podria tenir conseqüències a la lliga si es considera agressió i la sanció arriba als 4 partits. La pròrroga ha començat, doncs, 9 contra 10. Més surrealisme.

Hidalgo ha hagut d'esgotar el quart canvi (permès en la pròrroga després de la variació de normativa FIFA) per continuar jugant amb 7 futbolistes del primer equip. Óscar Rubio ha entrat pel jove del filial Marc Asturgó. No ha passat gairebé res en el temps afegit. Ambdós equips estaven ja al límit de forces, agreujat per la inferioritat numèrica. Només David Acedo ha pogut evitar els penals en una rematada que ha rebutjat el pal. També Ibra ha tingut l'1-0 en l'últim sospir.

FITXA TÈCNICA

Publicitat

Jove Español: Alberto; Fuentes (Samy, m. 65), Fede, Calderón (Beibel, m. 90), Pagán, Luis, Cobo, Vendrell (Monty, m. 96), Ortolà, Israel (Ibra, m. 58), Jorge Serrano.

Sabadell: Collet; Aitor Pascual, Aleix Coch (Pedro Capó, m. 63), Marc Asturgó (Óscar Rubio, m. 95), Aleix Roig (David Astals, m. 25), Leira, Marc Bellalta, Marquillas, Acedo, Edgar, Boris (Lanzarote, m. 48).

Àrbitre: Alfonso Ros Gómez, Comitè murcià. Grogues: Vendrell; Acedo, David Astals, Bellalta. Vermelles: Romero (doble amonestació, m. 90), Jorge Serrano (directe, m. 93), Edgar (m. 95).

Tanda de penals: 4-1

Vendrell, Samy, Beibel i Ortolà han marcat pel Jove Español; Lanzarote és l'únic que ha encertat pel Sabadell. Els llançaments d'Aitor Pascual i Leira els ha aturat el porter.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top