ESPORTS

El Sabadell guanya a Llagostera i dorm líder (0-1)

El conjunt arlequinat s’imposa amb un gran gol d’Edgar Hernández

L'eufòria del davanter gavanenc després de marcar /Lluís Franco

Triomf de lideratge. El Sabadell ha mantingut la seva bona estrella fora de casa en el seu primer desplaçament a Catalunya i suma tres punts d’or que li permeten dormir aquest dissabte com a líder del grup. Un golàs de falta d’Edgar Hernández a 5 minuts del final ha servit per certificar la tercera victòria de la temporada a domicili i allarga a 7 les jornades sense perdre.

El partit ha tingut el guió previst en un terreny de joc de petites dimensions que obliga a una màxima concentració. Hidalgo ha introduït dues novetats en l’onze. Ha fet debutar de titulars a Aleix Coch i Aitor Pascual i s’han quedat fora Pajarero i Pedro Capó. D’altra banda, finalment s’ha confirmat la baixa de Boris Garros, qui pateix un trencament muscular.

Tenir la pilota. Amb aquesta fórmula el Sabadell ha desactivat al Llagostera. El problema és que la contundent possessió arlequinada no s’ha traduït en cap ocasió. Ha faltat pólvora. Un llançament de falta de Lanzarote aturat per Marcos i un cop de cap fora d’Aleix Coch han estat les dues accions més rellevants. En canvi, la primera part ha acabat amb un ensurt, ben resolt per Mackay davant la rematada de Magallán.

La sensació del 0-0 ha anat creixent amb el pas dels minuts. Res ha canviat a la represa. El Sabadell ha continuat manant sobre la gespa, però sense fer mal. Tampoc el Llagostera ha inquietat a Mackay. Hidalgo ha buscat un revulsiu amb els canvis i li ha sortit bé. Acedo ha donat més dinamisme i Edgar Hernández, que ha estat entre cotonets fins a l’últim minut, s’ha convertit en l’home decisiu amb un llançament de falta impecable. Només quedaven 5 minuts i l’afició arlequinada ha explotat d’alegria. No ha patit massa el Sabadell per mantenir l’avantatge davant l’última escomesa local. Aquest Sabadell és un bloc sòlid, clau per aspirar a cotes importants. Demà diumenge segurament es perdrà el lideratge provisional, però la temporada està sent il·lusionant.

FITXA TÈCNICA
Llagostera: Marcos; Crespo, Diego, Noel, Bigas (Kuku, m. 86), Gil Muntadas, David García, Diego, Magallón (Adri Lledó, m. 55), Nahuel i Sascha.

Sabadell: Mackay; Aitor Pascual (Acedo, m. 69), Aleix Coch, Grego, Josu, Ángel Martínez, Óscar Rubio, Adri Cuevas, Néstor, Lanzarote (Aarón Rey, m. 73) i Boniquet (Edgar, m. 82).

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández, Comitè valencià. Grogues: Bigas, Josu, Àleix Coch, Néstor, Óscar Rubio.

Gol: 0-1, minut 85: Edgar Hernández.

Incidències: 800 espectadors, amb gran presència de seguidors sabadellencs.

Hidalgo: “Edgar ha fet un gran esforç”

Comentaris
To Top