ESPORTS

Hidalgo: “Edgar ha fet un gran esforç”

Edgar, en el llançament de falta que ha suposat la victòria / Ll. Franco

Alegria amb moderació al vestidor arlequinat malgrat el lideratge provisional. Antonio Hidalgo es mostrava força satisfet “amb la gran feina de tot l’equip. No és gens fàcil jugar aquí davant un Llagostera que té un gran equip i et posa al límit. A la primera part hem tingut moltíssima possessió, però ens hem emportat un bon ensurt abans del descans. A la segona part, sabíem que qualsevol acció podia decidir. Edgar ha estat molt encertat i estic content per ell perquè ha fet un gran esforç per poder jugar uns minuts. Ha estat dubte fins a l’últim moment”. De fet ha viatjat el  juvenil David Astals que s’ha quedat fora de la convocatòria.

El tècnic també ha volgut destacar el bon partit d’Aleix Coch. “Ha patit moments complicats i ha tingut paciència per refer-se i ara li ha arribat l’oportunitat. Tenim  una plantilla castigada per les lesions i han jugat els que jo veia millor per aquest moment”.

Sobre el lideratge, Hidalgo ha comentat que “ara toca gaudir dels tres punts i ja pensarem en l’Espanyol B. És evident que estem obtenint millors resultats fora, però valen el mateix”.

El Sabadell guanya a Llagostera i dorm líder (0-1)

Comentaris
To Top