Publicitat
Ciutat

Dues diades per acabar la temporada castellera

Un moment de l'actuació dels castellers de Sabadell /Victòria Rovira

Els Saballuts van celebrar la seva diada castellera el cap de setmana passat amb una actuació a la plaça de Sant Roc amb Castellers de Berga, Castellers de Santpedor i de Montcada, i allà van descarregar 2pd4, un 5d7, un 7d7, un 4d7 i un pd5 per tancar l’actuació. 

Diumenge, la colla va descarregar 4d8, un 3d8, un 5d7, 2pd5 i 10pd4 per acabar l’actuació de la seva pròpia diada. Uns castells de 8 que van haver-se de treballar una mica pels canvis de tronc a causa de baixes recents. La colla va actuar novament amb Bordegassos de Vilanova, Castellers de la Vila de Gràcia i Moixiganguers d’Igualada. Tot i això, es va poder gaudir de la jornada amb total seguretat i descarregant tots els castells. Més tard, unes 200 persones van assistir a un dinar de germanor. 

Publicitat

D’altra banda, els Saballuts no han assajat aquest dilluns amb motiu del seu posicionament contra la sentència del Tribunal Suprem com a mostra de solidaritat amb els presos independentistes i les seves famílies.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top