Publicitat
Ciutat

Serveis mínims del 50% als FGC i del 33% a Rodalies durant la vaga general

Els canvis d'horari afecten les dues línies sabadellenques: la S2 dels Ferrocarrils i la R4 de Rodalies

Un tren d'FGC a l'estació de Sabadell Plaça Major / ACN

Davant la convocatòria de vaga general del proper divendres 18 d'octubre, la Generalitat de Catalunya ha establert uns serveis mínims als FGC del 50% en hores punta i del 25% durant la resta de la jornada; i un 33% del servei durant tot el dia a Rodalies.

Publicitat

Els canvis d'horari afectaran les dues línies sabadellenques de les companyies de transport: l'S2 dels Ferrocarrils, i l'R4 de Rodalies. Es considera hora punta des de les 6.30 h i les 9.30 h, i entre les 17 h i les 20 h.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top