Ciutat

Els CDR tornen a la Policia Nacional: “Aquest edifici serà una biblioteca!”

Els manifestants, asseguts davant la comissaria de la Policia Nacional / Lluís Franco

El CDR Sabadell ha tornat a convocar una manifestació en resposta a “la repressió i la violència policial”, aquesta tarda a la plaça de Sant Roc. Allà, segons fonts de la Policia Municipal, s’hi han reunit aproximadament 2.500 persones, una part de les quals ha avançat fins a arribar a la comissaria de la Policia Nacional rere una pancarta en què es llegia “No hi som totes”.

La capçalera de la manifestació / LLUÍS FRANCO

La circulació de la ronda de Zamenhof i, després, la de la Gran Via, en ambdós sentits de la marxa, ha quedat tallada per la riuada de gent. Una vegada la mobilització ha arribat a la comissaria de la Policia Nacional, custodiada per furgons i antiavalots dels Mossos d’Esquadra, els manifestants que encapçalaven la marxa han protagonitzat una seguda.

Durant més d’una hora, els manifestants han protestat a través de càntics, una part dels quals dedicats als cossos policials: “Vergonya em faria ser policia!”; o, en referència a la comissaria, “Aquest edifici serà una biblioteca!”. A més d’altres: “Sense els joves, no hi ha revolució”, “N’hi diuen democràcia i no ho és” o “Catalunya, antifeixista!”. A diferència de la concentració de dimecres al mateix lloc en resposta a la sentència del Procés, la mobilització ha transcorregut sense incidents.

A través del canal de Telegram de CDR Sabadell, a les 21.08 h, els organitzadors han desconvocat la manifestació i la capçalera ha retornat a l’Ajuntament.

Comentaris
To Top