Publicitat
ESPORTS

L’OAR s’enfila al quart lloc després de guanyar a St. Esteve Palautordera (27-31)

Arnau Xerta, màxim golejador gracienc amb 10 dianes / OAR (cedida)

Primera victòria a domicili. El partit, corresponent a la jornada 5, ha respost a les expectatives i s’ha pogut veure un duel força intens en el pavelló Els 4 hereus. Ambdós equips es presentaven empatats a 6 punts (3 victòries i 1 derrota), amb la qual cosa, qui guanyés es mantindria a la zona alta i despenjaria una mica el seu rival.

L’inici ha estat de clar domini gracienc, amb un parcial 0-5 al minut 10 que podia haver estat més contundent si el porter local Albert Volart no hagués estat tan inspirat. Al minut 15 la diferència era una mica més gran (3-9). Això ha permès al Gràcia tenir un bon coixí per afrontar la reacció local, que ha tingut en el despertar, és clar, de Jordi Planas, el factor decisiu perquè el marcador reduís el marge a només dos gols (11-13). Al descans, però, tornava a ser més generós amb el conjunt verd-i-blanc gràcies als gols de Jordi Sancho i Guillem Correro (11-15).

Al començament de la segona part, en canvi, els encerts han vingut de la mà del Sant Esteve, fins al punt que el Gràcia ha perdut tot l’avantatge i s’ha vist superat (19-18). Aleshores el partit ha entrat en una fase d’intercanvi de gols en què Jordi Planas ha tornat a demostrar la seva capacitat anotadora (14 gols). A deu minuts per a la fi, les emocions estaven servides amb el 25-25, però l’enfrontament ha tornat a fer un gir espectacular perquè el Gràcia ha acabat tan pletòric com havia començat.

Letals Arnau Xerta i Matías Galan per l’ala dreta de l’atac, i ferms en defensa, el parcial 0-6 dels graciencs ha estat el detonant de la seva victòria. Els dos darrers gols del Sant Esteve han establert el 27-31 definitiu.

Publicitat
Comentaris
To Top