Publicitat
Ciutat

El sabadellenc Josep Masot, distingit en el seu centenari

Sabadell Gent Gran, la residència i apartaments del Parc Taulí, va celebrar divendres passat els 100 anys del sabadellenc Josep Masot, que n’és usuari i feia els anys aquell mateix dia, el 18 d’octubre.

Masot, al centre, durant la celebració dels seus 100 anys al Taulí / CEDIDA

En nom del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, el president del Consorci Sanitari, Modesto Custodio, va entregar a Masot la medalla centenària de la Generalitat i una carta de felicitació. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la regidora de Salut, Sònia Sada, li van regalar un ram de flors en nom de l’Ajuntament. La festa també va comptar amb la directora de Sabadell Gent Gran, Sònia Mariscal, familiars i amics de Josep Masot. Va ser la tercera vegada que aquesta institució celebra una data tan assenyalada.

Publicitat
Comentaris
To Top