Esports

Esgrima internacional de gran nivell serà protagonista a Sabadell

La presidenta del Club Esgrima Sabadell, Elvira Lupascu; la regidora d'Esports, Laura Reyes; i els tiradors Adrià García i Arnau Gumà / P.F.

La Segona Divisió de l’esgrima mundial serà protagonista a Sabadell el pròxim cap de setmana. Un total de 37 països i 212 tiradors participaran en la Copa del Món Satèl·lit ABS i l’Open Internacional U-23 de floret masculí i femení que tindrà per escenari el pavelló municipal d’Esports de Sol i Padrís en dues intenses jornades de dissabte i diumenge. Al capdavant de l’organització es troba, per tercer any consecutiu, el Club Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms, amb el suport de l’Ajuntament.

La presidenta i entrenadora del club sabadellenc, un referent en l’esgrima català i estatal, Elvira Lupascu, va destacar “el gran nivell d’aquestes dues competicions en l’àmbit internacional”, i va subratllar l’al·licient de l’Open U-23 “perquè puntua per al rànquing europeu i també el nacional absolut”. En aquest torneig participaran 99 tiradors masculins i 53 femenins. Tampoc faltarà la representació local, amb 7 tiradors en la competició de dissabte i 8 el diumenge. Dos d’ells, Adrià García i Eric Gumà, van participar amb una petita exhibició en la presentació del certamen juntament amb la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Laura Reyes, qui va destacar “l’orgull que suposa per a Sabadell l’organització d’un torneig d’aquest nivell. Es demostra que som una ciutat esportiva internacional”. També va voler incidir en “els valors de l’esgrima, un esport en què la disciplina i el respecte són elements clau”.

El Club Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms serà un dels protagonistes. Els components més destacats entrenen al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i competeixen en el Circuit Europeu cadet. En l’última prova disputada a la ciutat grega de Thssaloniki, Adrià García va quedar a un únic tocat del pòdium, per acabar en vuitena posició final. També hi van participar Arnau Gumà (34è) i Alan Fernández (94è). Per equips, van ocupar la novena posició entre un total de 22 països.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top