Ciutat

Restablerta la circulació de trens d'FGC entre Can Feu - Gràcia i Sant Quirze

Cues per agafar l'autocar d'FGC / LUCIA GRENDENE

La pluja d'aquesta passada matinada ha inundat parcialment les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entre les estacions de Can Feu - Gràcia de Sabadell i Sant Quirze del Vallès, motiu pel qual s'ha hagut d'habilitar un servei substitutori per carretera. Aquest fet ha provocat llargues cues d'usuaris que es disposaven a agafar el tren, i que en lloc de fer-ho per la via habitual han hagut de cobrir el trajecte per carretera. El tall ha durat fins les 20.15 h, quan FGC ha anunciat que el servei s'ha restablert.

Cues per agafar l'autocar d'FGC / LUCIA GRENDENE

Per aquest motiu, FGC ha habilitat un servei d'autocar que cobreix la distància entre les dues estacions, i que els passatgers han d'agafar a la Rambla Ibèria. Desenes de passatgers han hagut de fer una filera a l'espera de poder pujar a un dels vehicles.

Paral·lelament, Transports Urbans de Sabadell (TUS) ha habilitat un servei de llançadora per reforçar el que ha activat FGC, destinant 5 vehicles a complementar el servei. Alhora, s’han han pres les mesures oportunes per minimitzar l'impacte de la incidència en la circulació de vehicles a la zona.

Tasques de bombeig d'aigua als FGC / LLUÍS FRANCO

Mentrestant, la companyia ha instal·lat un sistema de bombeig just a la boca del túnel de Sabadell amb l'objectiu d'evacuar l'aigua acumulada a les vies i posar el servei de nou en funcionament.

Tasques de bombeig d'aigua als FGC / LLUÍS FRANCO

Desallotjat un bloc de pisos a Ca n’Oriac afectat per la pluja

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top