Publicitat
EDITORIAL

17 dies per al 10-N

Queden 17 dies per tornar a les urnes. El proper 10 de novembre, més de 120.000 sabadellencs estan citats a votar en unes noves eleccions generals. És la tercera convocatòria electoral d’aquest any, la vuitena en els darrers quatre anys: quatre eleccions generals, dues autonòmiques i dues municipals (unes combinades amb les europees). Mai abans havíem acudit tants cops a exercir el nostre dret a vot i, més enllà d’aquest fet, la successió de comicis fa que la campanya electoral –que oficialment comença el proper 1 de novembre– mai deixi d’estar sobre el tauler polític.

Publicitat

Al marge de les seves implicacions polítiques i del cost econòmic de cada convocatòria, cada cita electoral té un cost personal per a més de 2.000 persones a Sabadell. Parlem dels membres de les meses electorals, que fa poc que han rebut la notificació certificada. Tal com expliquem a la pàgina 8, aquests dies molts dels elegits han fet cua als jutjats de Sabadell per renunciar-hi. Al·leguen motius de salut, professionals… I en veu baixa també confessen, de vegades, que un diumenge entre urnes els fa mandra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top