Publicitat
Ciutat

MAPA | Consulteu la parada de castanyes que teniu més a prop de casa

Una parada de castanyes de l'any passat / VICTÒRIA ROVIRA

A partir d'aquest dissabte, 26 d'octubre, i fins l'1 de novembre, Sabadell s'omplirà de parades de castanyes per celebrar la Castanyada. Es tracta de tota una tradició, que a més d'omplir els carrers de l'olor característica de llenya cremada, també serveix perquè col·lectius com els d'estudiants recaptin diners per fer front als viatges de fi de curs.

Concretament, han pogut demanar instal·lar-s'hi les entitats inscrites al registre municipal, els centres escolars, les associacions de mares i pares, les associacions de veïns, els centres d'estudi i alumnes d'aquests centres, amb l'autorització expressa del centre, representat per una persona major d'edat. Podeu consultar a continuació el mapa amb totes les 48 parades oficials que hi ha a Sabadell.

Les autoritzacions estaran exemptes del pagament de taxa per l’ocupació privativa i aprofitament especial del domini públic. Les parades tindran un màxim de 3 metres lineals per 1,5 metres de fondària, i l'ocupació de la via pública deixarà sempre un espai lliure de 90 cm, com a mínim, per garantir el pas de vianants i ciclistes, tot i que a les vies o trams de gran afluència de vianants aquest espai serà d’1,80 m.

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sabadell podrà oferir, si escau, llenya gratuïtament per cremar-la els dies de la festa. Els interessats podran recollir-la al vehicle de l’Agrupació instal·lat al centre de la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top