Publicitat
Vallès

Adif manté el seu compromís amb els terminis de soterrament de la R2

Reunió entre la delegació municipal de Montcada i la presidenta d'Adif / Premsa Montcada

“La presidenta d’Adif ens ha confirmat que les eleccions no afectaran al projecte i tenim el compromís que s’està complint el cronograma establert”. Aquestes van ser les declaracions de l’alcaldessa de Montcada, Laura Campos, després de reunir-se dimecres amb la presidenta de l’Adif, Isabel Pardo.

Una delegació del govern municipal encapçalada per l’alcaldessa i el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sànchez, es va reunir amb Pardo a Madrid davant la preocupació existent de què les eleccions generals del pròxim 10 de novembre endarrerissin els terminis per a l’execució de l’obra del soterrament de la línia R2 al seu pas per Montcada.

Publicitat

Pardo va confirmar que la UTE d’empreses que està redactant el projecte bàsic i l’executiu estarà enllestit abans de finalitzar el 2019 i que durant el primer semestre del 2020 el gestor ferroviari el validarà per a la seva aprovació definitiva.

Durant la reunió també es va informar que el pressupost per a l’actuació és de prop de 370 milions d’euros. La intervenció suposarà l’eliminació dels dos passos a nivell existents al centre del municipi i dels passos inferiors per a vianants.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top