Publicitat
Esports

El Sabadell busca una estrena positiva en el Johan Cruyff

Els arlequinats volen repetir aquesta escena al Johan Cruyff / Lluís Franco

"Tenim les nostres armes i hem d'anar amb tota la valentia del món". Aquesta és la recepta d'Antonio Hidalgo per afrontar el partit d'aquest diumenge (18 hores) davant el Barcelona B en l'estrena arlequinada del nou estadi Johan Cruyff. El filial blaugrana posarà a prova la ratxa de 8 jornades sense perdre i la imbatibilitat a domicili del Sabadell. Una espècie de revàlida quan es creua el primer quart de competició.

És un duel amb un grapat d'al·licients. El filial blaugrana no coneix la derrota a casa -ha cedit dos empats, davant rivals catalans com el Nàstic i Prat (2-2)- i és el màxim golejador del grup tercer amb 14 dianes (9 a casa). Davant tindrà un Sabadell que no ha perdut a fora (3 triomfs i un empat) i només ha encaixat 2 gols, a Bunyol i Oriola. També es trobaran cara a cara dos estils de joc molt semblants, amb l'objectiu de tenir la pilota i dominar la possessió. "Sabem que el Barça B té jugadors de moltíssima qualitat, escollits per jugar d'aquesta manera i que són diferencials. Això ens obligarà a fer molts esforços i estar concentrats al màxim", subratlla Hidalgo. Finalment, ni Carles Pérez ni Ansu Fati han baixat al B.

El tècnic no creu que la campanya de protecció a Riqui Puig iniciada des del club blaugrana després de la dura entrada rebuda a Llagostera sigui un condicionant. "El que passa en altres partits no ens afecta i nosaltres jugarem amb la mateixa intensitat de sempre". Hidalgo no recupera efectius -continuen en procés de recuperació Boris i Aleix Roig- i, per tant, la convocatòria és la mateixa que contra l'Espanyol B.

Publicitat

Millorar el balanç del Mini

L'estrena d'escenari és una altra dels al·licients del partit. Enrere queden 37 anys de duels en el Mini Estadi, des de 1982. "Em fa una mica de pena perquè he jugat molts partits al Mini, però ara jugarem en un estadi millor i preciós", va dir Antonio Hidalgo, recordant la seva etapa en el futbol base blaugrana. L'objectiu arlequinat serà millorar el balanç clarament negatiu del Mini, on només va puntuar en 8 (5 victòries i 3 empats) de les seves 26 aparicions en competició de lliga, entre Segona A, Segona B i Tercera Divisió. L'últim antecedent, la temporada passada, es va convertir en una de les pitjors golejades (5-1) juntament amb el 6-2 encaixat la temporada 2002/03. Entre les grans alegries trobem el 0-1 de la 85/86 per acostar-se a Primera Divisió o el 0-1 en la temporada del retorn a Segona A amb Carreras a la banqueta i el recordat golàs de Juvenal.

La gran presència de seguidors arlequinats al Mini es va convertir en una imatge habitual. Ara sembla que es repetirà en el Johan Cruyff. Durant la jornada de divendres es van vendre a les oficines de la Creu Alta al voltant de 130 de les 300 entrades anticipades facilitades pel FC Barcelona, al preu de 15 euros. També s'espera que molts seguidors aprofitin amistats per accedir amb el carnet de soci del club blaugrana. En tot cas, el Sabadell tindrà el suport de la seva afició.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top