Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia es mostra intractable a casa i guanya amb facilitat el Poble Nou (32-23)

El conjunt gracienc no va donar opció al seu rival / Lluís Franco

Amb contundència. L’OAR Gràcia s’ha tret la doble espina de les dues derrotes que el Poble Nou l’infligí la temporada passada en superar-lo amb autoritat per 32-23. La gran diferència en el resultat definitiu no es preveia en els càlculs de prepartit, ja que ambdós s’hi han presentat pràcticament en igualtat d’estat de forma i de gols marcats i encaixats. La primera part s’ha ajustat més a allò que s’esperava i així ho demostra el 14-13 que, al descans, mantenia obertes totes les opcions. Cert que el Gràcia, de mica en mica, havia arribat a gaudir d’un avantatge de cinc gols (12-7), però cert també que quan ha passat a perdre possesions i a malbaratar llançaments, al Poble Nou no li ha dolgut gens ser el gran protagonista del parcial 1-6 que ha establert el 13-13. L’encert de Jordi Sancho en la darrera possessió ha tornat a posar per davant el Gràcia abans d’anar al vestidor.

Qui esperava emocions a la segona part s’ha quedat aviat amb un pam de nas. El partit s’ha decidit a la represa en poc més de deu minuts. Els graciencs han ajustat la defensa, amb els jugadors més propers uns als altres, i han evitat que el Poble Nou sovintegés les accions d’un contra un en atac. A més, el porter Enric Gonzàlez ha tingut una tarda força inspirada i ha estat un dels artífexs a contribuir que la diferència arribés als 9 gols (24-15), gràcies també a la inspiració dels jugadors verd-i-blancs de cara a porteria. Després, total tranquil·litat en els molts minuts encara per jugar, sense perdre la concentració ni la intensitat, fins a lligar el sac amb els dos punts que fan pujar el Gràcia a la tercera posició beneficiat per la derrota del Granollers contra el Sant Martí.

Publicitat
Comentaris
To Top