Publicitat
Ciutat

Aquest és l'assassí de l'Héctor, a qui els Mossos busquen

L’assassí de l’Héctor, el jove que va morir apunyalat al carrer de Gràcia, segueix lliure quatre mesos després del crim. El D.S. ha tingut accés a les imatges de la sucursal bancària del BBVA, que mostren el presumpte autor material de l’assassinat instants abans de cometre els fets. La divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra demana col·laboració ciutadana per poder identificar-ne l’autoria.

L’individu hauria comès el crim la matinada del passat 29 de juny, a les 04.15 h. La víctima, un jove barceloní de 32 anys, va morir després de rebre una sola punyalada a l’artèria femoral, que va fer que es dessagnés en qüestió de minuts. Tal com ja va avançar aquest diari, darrere del crim hi ha una parella sense cap vinculació aparent amb la víctima mortal.

La policia catalana segueix la pista d’un home que, tal com es pot apreciar a les imatges de les càmeres de videovigilància, anava acompanyat per una dona just abans del crim. En el moment dels fets, ell anava vestit amb una samarreta fosca i pantalons curts i ella anava amb un vestit negre curt i una bossa de mà.

Les investigacions policials realitzades fins ara no han pogut determinar-ne l’autoria, i per això la Fiscalia va autoritzar el passat 25 de setembre l’exhibició de les imatges de vídeo per aconseguir qualsevol informació d’interès per a la resolució del cas.

La policia catalana ha habilitat un telèfon mòbil –667 08 97 66–per enviar missatges que contribueixin a la identificació de les persones que surten a les imatges. Els Mossos també han activat un correu electrònic –mossos.homicidisabadell@gencat.cat–. Amb el retrat de la situació d’aquella nit dels Mossos, ara falta estrènyer el cercle sobre el culpable. Tota informació pot ser útil per desxifrar l’autoria d’un crim que manté amb l’ai al cor la família i els amics de l’Héctor des de fa 122 dies.

Un home va increpar l’Héctor abans de matar-lo

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top