Publicitat
Vallès

Més d'un centenar d'estudiants de la UAB tallen l'AP-7 i la B-30

Tall de l'AP-7 a l'alçada de la UAB / ACN

Més d'un centenar d'estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han tallat la circulació de l'AP-7 i la B-30 en sentit sud aquest dimarts cap a les 11 h. Els universitaris han sortit de la facultat de Ciències i Biociències i han anat caminant fins a aquest punt de la xarxa viària amb cadires i alguna pissarra dels centres i s'han viscut moments de tensió entre els conductors dels primers vehicles afectats pels talls i els manifestants.

Publicitat

Dues estudiants al tall de l'AP-7 a l'alçada de la UAB / ACN

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. Aquesta és una de les accions del primer dia de vaga indefinida convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Els estudiants reclamen que els campus adoptin l'avaluació única i evitin que participar en les protestes contra la sentència els afecti acadèmicament.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top