Publicitat
EDITORIAL

Solidaris amb les discapacitats

Aquest any en fa 25 que uns pares i mares de nens amb síndrome de Down que rebien estimulació precoç a l’Hospital Nen Jesús van fundar l’associació Andi Down. Són 25 anys dedicats al desenvolupament personal i l’autonomia dels seus usuaris, durant els quals anualment han ajudat 75 famílies a donar el millor entorn possible als seus familiars. L’entitat, privada, compta amb 142 socis que donen suport econòmic i la millor energia que es pugui imaginar.

Publicitat

I la feina de l’associació, a més de molt honorable, és terriblement efectiva. Els seus programes de treball i lleure i, sobretot, el programa Vida independent són la clau de volta de la vida dels seus usuaris, que gràcies a Andi Down aconsegueixen autonomia, feina, activitats de lleure i entorn social. Una vida plena, en definitiva, per a ells i per a les famílies. Val la pena reconèixer la bona feina. A Sabadell tenim moltes entitats que, com Andi Down, busquen millorar la vida de les persones discapacitades i les seves famílies, de formes molt diferents. Atendis, que dona suport en residència i treball; Cipo, que cerca la integració laboral; o Avan, dedicada als pacients de malalties neurològiques; en són algunes. Que la solidaritat sempre ens acompanyi!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top