Publicitat
Ciutat

El cementiri de Sabadell obrirà de 9 a 18 h per Tots Sants

Obituari Sabadell
El cementiri, el passat 1 de novembre / VICTÒRIA ROVIRA

El cementiri de Sabadell estarà obert aquest divendres, dia de Tots Sants, de les 9 a les 18 h, amb l’objectiu de garantir que tothom qui vulgui rendir tribut als seus difunts ho pugui fer al llarg del dia. D’altra banda, l’empresa concessionària de la gestió de l’equipament, Torra SA, hi ubicarà tres taules informatives: a l’entrada principal, a l’accés des del Poblenou i al sector de Via Làctia, on s’atendrà i donarà suport al visitant facilitant informació sobre la ubicació de les sepultures i altres dubtes.

Pel que fa als actes previstos, es celebrarà una cerimònia laica, a les 12 h, a la Capella del Cementiri Vell. A les 13 h, hi haurà un concert a la plaça de les Illes, al Cementiri Nou.

Reforç dels autobusos

Per tal de desplaçar-se al cementiri es recomana l’ús del transport públic. L’1 de novembre s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà: la línia F4 farà el servei habitual de festius i es reforçarà des de la plaça del Vallès fins al Cementiri. Entre les 8.25 i les 14.15 h farà el recorregut en aquest tram cada 10 minuts i entre les 14.15 i les 18.25 h, cada quart d’hora.

També hi haurà presència d’efectius policials, que vetllaran perquè les entrades i sortides de vehicles es facin de forma fluïda i sense incidències.

Publicitat
Comentaris
To Top